Gordan Čukić

Direktor projekata

Gordan Čukić je započeo svoju karijeru u Delta M Grupi 2000. godine, nakon studija Ekonomije na Univerzitetu u Beogradu.

Posle nekoliko godina Gordan dobija zaduženje nabavke opreme za maloprodajne objekte Maxi, vodećeg i najvećeg maloprodajnog lanca u Srbiji. Na ovoj poziciji Gordan stiče veliko iskustvo na poslovima pregovaranja sa renomiranim domaćim i svetskim firmama za postizanje najboljih komercijalno tehničkih uslova.

Godine 2007 prelazi u Delta Maxi grupu na poziciju Izvršnog direktora kao vođa tima čije su osnovne delatnosti izgradnja, rekonstrukcija, izrada tehnologija i opremanje maloprodajnih objekata u zemlji i regionu.

Rukovodio je izgradnjom, rekonstrukcijom i opremanjem 275 maloprodajnih objekata, ukupne kvadrature od cca 300.000 m2 i ukupne vrednosti investicije od 223.43M Eur. Vodio je projekat adaptacije nove poslovne zgrade Delhaize Serbia i rukovodio svim procesima od izrade idejnog rešenja, projektovanja, gradjevinsko instalaterskih radova do nabavke i implementacije nameštaja.

U okviru Delta Maxi Grupe osmislio je i definisao organizaciju i rad Sektora tehničkog razvoja, definisao procedure interne i eksterne komunikacije sektora i razvio oganizacionu strukturu kadrova u oblasti tehničkog razvoja u sistemu Delta Maxi Srbija i Delta Maxi International. Poseban doprinos Gordan je dao razvoju zelenih tehnologija unutar Delta Maxi Grupe.

2012. godine Gordan se pridružio JAI Development & Consulting kao jedan od ključnih članova menadžment tima zadužen za upravljanje projektima.


Dejan Racić

Osnivač i partnerDragana Čukić

Osnivač i partnerGordan Čukić

Direktor projekataIgor Becić

Finansijski direktorTatjana Andrić

Koordinator projekata


Kontakt


JAI Development&Consulting d.o.o.


Adresa
Žorža Klemensoa 37, 11000 Beograd, Srbija

  Kontakt

  Žorža Klemensoa 37
  11000 Beograd
  Srbija
  +381 011 27 61480
  office@jai.rs  Copyright © 2020 JAI