Dragana Čukić

Osnivač i partner

Diplomirala je i magistrirala na Građevinskom fakultetu u Beogradu – odsek za konstrukcije, gde je i nastavila profesionalno angažovanje kao asistent na Katedri za metalne konstrukcije, sve do 2006. Autor je većeg broja naučnih i stručnih radova, kao i koautor monografije „Metalne konstrukcije“. Učestvovala je u izradi većeg broja projekata čeličnih konstrukcija kao projektant, a jedan je od pokretača i aktivnih učesnika u realizaciji uvođenja Evrokodova u našu građevinsku praksu.

Bila je aktivni učesnik u radu, predsednik Nadzornog odbora i član Predsedništva JDGK (Jugoslovenskog društva građevinskih konstruktera), od koga je dobila i priznanje kao zaslužni član. Od 2010. godine Dragana je član Upravnog odbora ACES – Udruženja inženjera konsultanata Srbije, koje predstavlja FIDIC u Srbiji.

Od 2000. godine razvija bogatu karijeru u oblasti upravljanja projektima i razvoja nekretnina, radeći na realizaciji jednog od najvećeg portfolija u regionu (ukupne vrednosti oko 600 miliona evra) u okviru Delta Holdinga, najveće privatne kompanije u Srbiji. Najznačajniji projekti čijim razvojem je upravljala su: preko 50 maloprodajnih objekata lanca Maxi (ukupno oko 50.000m2), šoping molovi Delta City u Beogradu (85.000m2) i Podgorici (46.000m2), poslovno-stambeno naselje Belville (220.000m2), šoping mol Delta Planet u Beogradu (167.000m2) i rekonstrukcija hotela Continental u Beogradu (33.000m2).

Od 2000. do 2012. godine obavljala je funkcije Projekt menadžera, zatim Direktora razvoja Delta Real Estate, Direktora Delta Investa, sve do Generalnog direktora Delta Real Estate i člana Borda direktora Delta Holdinga. Na tim pozicijama je stekla značajno iskustvo u radu sa finansijskim institucijama, internacionalnim liderima u oblasti nekretnina, organima državne uprave, kao i nizom domaćih i regionalnih kompanija čija je delatnost povezana sa razvojem, izgradnjom i upravljanjem nekretninama.

Od avgusta 2012. godine sa partnerima osniva sopstvenu JAI Development & Consulting čija je osnovna delatnost usmerena na investicije i konsalting u oblasti obnovljivih izvora energije i nekretnina

LjudiDejan Racić

Osnivač i partnerDragana Čukić

Osnivač i partnerGordan Čukić

Direktor projekataIgor Becić

Finansijski direktorTatjana Andrić

Koordinator projekata


Kontakt


JAI Development&Consulting d.o.o.


Adresa
Žorža Klemensoa 37, 11000 Beograd, Srbija

  Kontakt

  Žorža Klemensoa 37
  11000 Beograd
  Srbija
  +381 011 27 61480
  office@jai.rs  Copyright © 2020 JAI