O nama


JAI Development & Consulting je konsultantska grupa okupljena oko dvoje stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom u razvoju i upravljanju projektima nekretnina. Dejan Racić i Dragana Čukić su osnovali konsalting kompaniju sa namerom da svoje znanje uposle u razvoju velikih real estate projekata, a u toku 2012. godine su započeli aktivnosti i u oblasti obnovljivih izvora energije – na realizaciji portfolija malih hidro elektrana.


Delatnost


JAI svoje poslovanje u oblasti nekretnina zasniva na pružanju usluga klijentima koji raspolažu potencijalom za razvoj velikih projekata, kao i luksuznih stambenih objekata. Dijapazon usluga obuhvata sve aktivnosti u razvoju projekata nekretnina, a JAI svojom fleksibilnom strukturom u kombinaciji sa vrhunskom ekspertizom omogućava klijentima da razviju velike projekte bez nepotrebne glomazne organizacije koja nosi značajne troškove. Naši klijenti mogu minimalnim neophodnim angažovanjem vremena, ljudskih i drugih resursa upravljati složenim procesima strateškog planiranja, projektovanja, izgradnje i komercijalizacije nekretnina.

Oblast obnovljivih izvora energije u Srbiji i regionu predstavlja izuzetan potencijal za investitore, kako u pogledu raspoloživosti resursa, tako i u pogledu isplativosti investicija. Razvoj projekata u ovoj oblasti, a naročito malih hidro-elektrana, predstavlja nov fokus JAI tima od sredine 2012. godine, koji je učestvovao u uspešnoj realizaciji 5 projekata malih hidro-elektrana ukupne instalisane snage od 7MW. Naš tim trenutno sprovodi aktivnosti na razvoju tri male hidro-elektrane ukupne instalisane snage 12 MW.

Ljudi
Dejan Racić

Osnivač i partnerDragana Čukić

Osnivač i partnerGordan Čukić

Direktor projekataIgor Becić

Finansijski direktorTatjana Andrić

Koordinator projekataTim JAI čine profesionalci sa velikim iskustvom u sledećim oblastima:

· strateško planiranje
· projektno finansiranje
· razvoj investicionih projekata
· upravljanja projektima

Kontakt


JAI Development&Consulting d.o.o.


Adresa
Žorža Klemensoa 37, 11000 Beograd, Srbija

  Kontakt

  Žorža Klemensoa 37
  11000 Beograd
  Srbija
  +381 011 27 61480
  office@jai.rs  Copyright © 2020 JAI